نماینده فروش چسب سیلیکون کاسپین

چسب سیلیکون کاسپین تهران

چسب سیلیکون کاسپین

زمان مطالعه 1 دقیقه

چسب سیلیکون کاسپین تهران

بهتر است بدانید درزگیرهای سیلیکونی، چسب‌های قدرتمندی هستند که برای کاربردهای بی شماری مناسب است. آن‌ها به گونه ای طراحی شده اند که انعطاف پذیر و پایدار باشند، حتی در گرما و سرمای طاقت فرسا، آن‎ها می توانند کمک ارزشمندی را در زمانی که نیاز دارید تعمیرات و پروژه های ساخت و ساز را سریع و آسان به پایان برسانید، ارائه دهند. با این حال، انواع مختلفی از درزگیرها و چسب های موجود وجود دارد، بنابراین مهم است که بهترین درزگیر سیلیکونی را برای کار خود پیدا کنید. راهنمای خرید چسب سیلیکون و اصول اولیه درزگیرهای سیلیکونی را با ما بخوانید و همین امروز شروع به پر کردن ترک ها کنید.

راهنمای خرید چسب سیلیکون ایرانی

این چسب را شرکت «کاسپین» (Caspian) تولید می‌کند. این محصول دارای ساختاری سیلیکونی بوده و قادر است فضاهای خالی پنجره، شیشه، آینه، آلومینیوم، کاشی، سرویس های بهداشتی و سرویس های آشپزخانه، نمای شیشه ای بیرون ساختمان، سطوح صیقلی و غیره را چسبانده و درزگیری کند. از مشخصه‌های این محصول می‌توان به مقاومت عالی آن، چسبندگی و دوام قدرتمند و رنگ پذیری و ضد قارچ بودن آن اشاره کرد. این چسب درزگیر دربرابر دما و نور پایداری مناسبی دارد و هم‌چنین ضد آب است. این محصول دربرابر امواج قدرتمند اشعه‌ی فرابنفش مقاوم بوده و تغییرات دمایی در بازه‌ی منفی 20 تا مثبت 120 درجه‌ی سانتی‌گراد اثری روی کیفیت آن نمی‌گذارد. شرکت کاسپین این چسب درزگیر را به‌شکل سیلندری طراحی کرده است. این نوع طراحی موجب شده تا کاربر با تهیه‌ی یک دستگاه چسب سیلندری بتواند به‌ راحتی از این محصول استفاده نماید. این چسب حجمی 300 میلی‌ لیتری داشته و ساختاری شفاف دارد تا بتوان از آن برای سطوح شفاف استفاده کرد.


این چسب در بسته بندی های مختلفی به فروش می رسد که رایج ترین مدل آن بسته های استوانه می باشد که برای استفاده از آن ها نیاز به تفنگ مخصوص داریم.
همان‌طور که می‌دانید، از چسب آکواریوم استفاده های بسیار زیادی می شود و در زندگی روزمره ما کاربرد فراوانی دارد، اگر دارای شغلی هستید که به این چسب نیاز بیشتری دارید، برای این که بتوانید چسب آکواریوم را با قیمت مناسب تری تهیه کنید می توانید این چسب را به صورت عمده سفارش دهید.

تفاوت خمیر سیلیکون و چسب سیلیکون

چسب سیلیکون، ماده‌ای ژل مانند که بر اساس فناوری الاستومری و با انعطاف‌پذیری و مقاومت بالا ساخته می‌شود. چسب‌های سیلیکون در برابر بسیاری از مواد شیمیایی، رطوبت و هوا نیز مقاوم هستند؛ به‌علاوه خاصیت ارتجاعی و پایداری خود را پس از خشک شدن بر روی سطوح حتی در دماهای بسیار بالا و پایین حفظ می‌کند.

به‌طوری‌که در محدوده دمایی 70- تا 200 درجه سانتی‌گراد پایداری مناسب دارند. در واقع همین مقاومت و پایداری بالا باعث شده تا کاربردهای فراوانی در صنایع برق، الکترونیک، خودرو، هوافضا و ساختمان و شرایط فیزیکی مختلف داشته باشند.

چسب سیلیکون کاسپین تهران
خمیر سیلیکون چیست

خمیر سیلیکون، ماده‌ای معمولاً سفید رنگ است که به افزایش دوام اتصالات الکتریکی کمک می‌کند. خمیر سیلیکون درواقع نوعی خمیر و یا چسب رسانای گرمایی از جنس پلیمر است. این خمیر بین قطعاتی که دارای گرمای زیاد و قطعات انتقال‌دهنده گرما هستند، قرار می‌گیرند. عمده‌ترین محل استفاده از خمیر سیلیکون در رایانه‌های رومیزی بین پردازنده و هیت سینک (فن) است.

تفاوت خمیر سیلیکون با چسب سیلیکون در نوع عملکرد آن‌هاست. خمیر سیلیکون همان ماده سفید رنگی است که بین CPU و آلومینیوم فن دیده می‌شود. درواقع سیلیکون‌ها را می‌توان جزئی از مجموعه انتقال‌دهنده‌های حرارتی دانست. خمیر سیلیکون ابزاری بسیار مناسب برای انتقال حرارت از CPU یا GPU به Heat Sink است.

شاید اسم خمیر سیلیکون نام درستی برای این محصول نباشد از همین رو به این ماده خمیری شکل، خمیر حرارتی، گریس حرارتی، جل حرارتی و یا گریس دی‌الکتریک نیز اطلاق می‌شود. خمیر سیلیکون، رسانای الکتریکی نیست ولی رابط خوبی برای انتقال گرما است به همین جهت استفاده از خمیر سیلیکون باعث بالا رفتن کارایی سیستم خنک‌کننده CPU یا همان Heat Sink می‌شود.

در مورد تفاوت خمیر سیلیکون و چسب سیلیکون می‌توان گفت خمیر سیلیکون، نوعی ماده پلیمری خمیری شکل که برای انتقال حرارت از یک قطعه تولیدکننده حرارت به گیرنده‌ی حرارت است. این خمیرها وظیفه خنک‌کنندگی و فن را ندارد بلکه تنها وظیفه آن انتقال گرما بین CPU و هیت سینک است. خمیرهای سیلیکون موجود در بازار به‌صورت سرنگ‌های کوچکی هست که مقدار خمیر هر تیوپ مناسب برای یک CPU است.

اما فرق خمیر سیلیکون و چسب سیلیکون در نوع عملکرد آن‌هاست، چسب‌ سیلیکون، ماده‌ای ژل مانند که بر اساس فناوری الاستومری و با انعطاف‌پذیری و مقاومت بالا ساخته می‌شود. این چسب‌ها برای درزگیری کاشی، سرامیک، سینک ظرف‌شویی، درزگیر پنجره و… کاربرد دارند. چسب‌های سیلیکون در بسته‌بندی‌های مختلفی به فروش می‌رسند که رایج‌ترین آن‌ها، بسته‌های استوانه‌ای شکل در رنگ‌های مختلف ازجمله سفید، مشکی و بی‌رنگ و قرمز است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.